Akcija - majicu pod jelku

 
07.12.2011

Kao što smo i najavili Decembar donosi nekoliko iznenađenja, a nakon nagradne igre tu je i novogodišnja akcija "majicu pod jelku"! :)

U želji da Vam pomognemo da spremite novogodisnje poklone za drage ljude odlučili smo da napravimo akciju tokom cijelog decembra, i to 10% popusta na sve pojedinačne narudžbe, a na dvije kupljene majice treća je besplatna!

Nova isporuka majica Fruit of the Loom

 
27.11.2011

Stigle je nova isporuka majica Fruit of the Loom. U ponudi na nasem sajtu sada imate veći izbor veličina, kao i dvije nove boje deep navy i chocolate. Ukoliko u našoj ponudi ne nađete boju, model ili veličinu koji vas interesuju kontaktirajte nas mailom info@majica.me, a mi ćemo se potruditi da već u narednoj isporuci dopunimo našu ponudu i udovoljimo vašim željama!

Novo u ponudi - majice Russell!

 
16.08.2011

Od sada na sajtu majica.me u ponudi možete naći i majice svjetski poznatog brenda Russell, koji je dio kompanije Fruit of the Loom. U ponudi su trenutno dva modela majica, po jedan muški i ženski, u nekoliko boja. Model muške majice je Lightweight T-Shirt, a ženske Ladies' Fitted Crew neck T-Shirt. Veličine majica nijesu identične kao majice Fruit of the Loom, pa je naša preporuka da prije naručivanja majice prvo pogledate tabelu veličina.

 

 

 

Štampa na majicama

 
12.03.2011

Stampa na majicama radi se na jednoj od najsavremenijih mašina za direktnu digitalnu štampu na tekstilu DTG Kiosk 3. Korišćenjem savremene tehnike štampe i najkvalitetnijih boja DuPnot Atristri dobija se izuzetno kvalitetan i trajan otisak i na svijetlim i tamnim nijansama tekstila. Vrhunska digitalna štampa na tekstilu i najkvalitetnije boje nisu dovoljni da bi se dobio kvalitetan finalni proizvod, zato majica.me štampa isključivo na najkvalitetnijim majicama Fruit of the Loom, koje predstavljaju standard u svijetu štampe na tekstilu.
 
Zahvaljujući svemu ovome garantujemo kvalitet otiska i trajnost svih isporučenih majica, pod uslovom da se korisnik pridržava uputstava za održavanje. 
 
Pored klasičnih majica koje su u ponudi na sajtu, u zavisnosti od potreba klijenata nudimo štampu na polo majicama, košuljama, keceljama i raznim vrstama uniformi koje možemo obezbjediti mi ili naručilac. Za sva dodatna pitanja možete nam se javiti putem e-maila, a mi ćemo se potruditi da u najkraćem roku udovoljimo vašim zahtjevima.

Odjeća čini čovjeka

 
30.09.2010

Majice.me je jedinstveni sajt za online prodaju majica sa štampom u Crnoj Gori!

Predstavljamo Vam:

Očekuju vas specijalni popusti na štampu majica za posebne prilike!

Plaćanje i dostava

 
30.09.2010

Plaćanje:

Zamislite, stvorite, zaradite:

 
30.07.2010

Da bi ste postali naš dizajner neophodno je da se prvo registrujete na našem sajtu. Kad se registrujete posaljite nam mail sa svojim username-om na adresu info@majica.me, a mi ćemo Vam poslati detaljno uputstvo i aktivirati dizajnerski nalog.
 
Kad postanete naš dizajner pošaljite svoj dizajn i zaradite dio cijene svake prodate majice sa vašim rješenjem. Cijena majice formira se tako što se na cijenu štampane majice doda cijena Vašeg dizajna. Cijene majica možete naći na stranici Cjenovnik.
 

Poklonite

 
29.12.2009

Reci to majicom!

Bilo da je prvi dan u školi, rodjendan, godišnjica ili rodjenje djeteta - napravite posebnu majicu za poklon!

Kreirajte sami rješenje za svoju majicu! Poklonite dragoj osobi originalno dizajnersko rješenje i nezaboravnu poruku jer su naše majice pravi poklon za vaše prijatelje!
Kontaktirajte nas i zajedno ćemo doći do ideje.

Osim toga - svi pokloni imaju i posebna poklon pakovanja!

od 10,00€
by fanSte
 
od 9,30€
by hobo018
 
od 9,00€
by Zverka