Uputstvo

 

Naručivanje majica je vrlo jednostavno, no i ono ponekad može da djeluje zbunjujuće. Zbog toga smo za vas napravili slikovito uputstvo kako da što lakše naručite majice.

Korak 0. 

Prilikom kupovine potrebno je prijaviti se na sajt, ili se registrovati ukoliko već nemate otvoren nalog.

Korak 1.

Dobrodošli u prvu online prodavnicu majica u Crnoj Gori. Prvo što treba da uradite je da od ponuđenog dizajna izaberete jedan koji vam se sviđa. Izbor je veliki i vjerovatno ćete naći dizajn koji vam odgovara. Možete odabrati neki od postojećih motiva, ili otići na stranicu Vaš dizajn i po tamo postavljenim uputstvima poslati sopstveni dizajn.

Korak 2.

Kada ste izabrali dizajn koji želite da naručite, bićete prebačeni na sljedeću stranicu. Na ovoj stranici ćete naći više informacija o dizajnu i ostale postavljene motive istog dizajnera. Kada ste sve pregledali, s desne strane definišete koju boju majice želite, veličinu, količinu, i ostavite posebnu napomenu, ukoliko je imate, u vezi sa štampom na naručenoj majici (ukoliko želite štampu na rukavu, na poleđini majice i sl). Prilikom naručivanja obavezno provjerite koja veličina majice vam najbolje odgovara u Tabeli veličina.

Korak 3.

Pošto ste kreirali majicu po vašoj želji, i ukoliko ste zadovoljni porudžbinom naručite je klikom na dugme Dodaj u korpu.

od 9,00€
 
od 10,00€
by Bandzi
 
od 8,99€
by dragash