O majicama

 
11.08.2011

Kvalitet:


Sve majice na kojima štampamo su original Fruit of the Loom i Russell koji je takođe brend u vlasništvu kompanije Fruit of the Loom. Ove majice su među najkvalitetnijim majicama za štampu u svijetu, što garantuje vrhunski kvalitet i trajnost majica. Direktna digitalna štampa na tekstilu,

korišćenjem jedne od najnaprednijih mašina na tržištu DTG Kiosk 3 i najkvalitetnijih tekstilnih boja DuPont Artisrti, garantuju kvalitet i trajnost svake majice odštampane kod nas!

U zavisnosti od potreba klijenta moguće je nabaviti i druge vrste majica, a takođe i klijent sam može obezbijediti majice ukoliko to želi.

Materijal: 

Klasične majice za štampu su pamuk 100%, ali različiti modeli mogu imati određeni procenat drugih sirovina.

Vrsta i veličine: 

U ponudi imamo nekoliko modela muških i ženskih majica dugih i kratkih rukava. Ponuda veličina i boja varira, pa će vam se dostupnost prikazati prilikom naručivanja. Da bi bili sigurni koju veličinu majice da naručite možete skinuti PDF fajl sa modelima, dostupnim veličinama i dimenzijama.


Boje:
Dostupne boje možete vidjeti prilikom narucivanja majice, a mi ćemo u narednom periodu raditi na tome da ponudu proširimo što više kako bi zadovoljili sve vaše zahtjeve. Za sve posebne zahtjeve kad su u pitanju modeli i boje možete nam se obratiti putem e-maila.

od 9,00€
 
od 9,00€
 
od 9,50€